DE EIGENZINNIGE KIJK OP ZORG & DIENSTVERLENING

​Wij bieden niet-medische vraaggestuurde thuiszorg die anders is; kleinschalig, representatief, deskundig en service-gericht. Wij doen het zoals ú het wilt; stijlvol en met persoonlijke aandacht.

Bureaucratie? Niet bij ons!
Cliënt eerst, formaliteiten later.
Altijd bereikbaar: 06-24281578

Ik zoek ondersteuning voor:

SERVICE WAAR U BLIJ VAN WORDT

DE GEZELLIN levert thuiszorg op hakken; representatieve cliëntgerichte particuliere niet-medische thuiszorg voor hoger opgeleiden. Onze zorgfilosofie is anders door onze achtergrond in management support & hospitality. Het doel is om u service te bieden waar u blij van wordt: van het organiseren van uw zorg tot het koken van een maaltijd. Wij ondersteunen u op de manier die u wilt, wanneer u wilt. Ons kantoor staat in Ulvenhout maar wij werken in de gehele regio Breda.

OPRECHT, BETROKKEN, INTEGER

Een GEZELLIN is oprecht betrokken, handelt integer, respecteert de privacy van de cliënt, voert haar werkzaamheden uit zonder te storen en gaat op ethische wijze om met informatie over de cliënt. Bovendien is zij een intelligente, prettige gesprekspartner die er altijd uitziet om door een ringetje te halen. Kortom: de ideale mantelzorgondersteuning waarmee u gezien mag worden.