De HoffDame

De HoffDame, ondernemen in de zorg

Je hebt gekozen voor een vak in de zorg. Dat is je roeping, je passie. En waarom zou je dat niet op ZZP basis kunnen doen? Je houdt er dan een stuk meer aan over dan wanneer je in loondienst bent. Om over werken via een uitzendbureau nog maar te zwijgen.

Maar er komt natuurlijk wel veel bij kijken. Extra administratie, planning, opleiding en natuurlijk het zoeken naar je klanten, de acquisitie. Zeker als je net begint, kan dit een enorme berg zijn waar je tegenop kijkt. En dat terwijl jij alleen maar je werk wilt uitvoeren!

De Hoffdame zorgt voor jou!

Daarom is er nu de HoffDame. Een professionele organisatie die weet waar je moet beginnen en hoe je jouw onderneming gezond kunt houden. Vanuit een stuk ervaring die we met HoffZorg hebben opgebouwd in de zelfstandige privé-verpleging, kunnen we je echt verder helpen.

Naast dit stukje ondernemerschap zoeken we ook cliënten voor je en zorgen we dat je deel uitmaakt van een goed zorgteam. Zo kan jij je focussen op waar je goed in bent!

We maken jou graag het Hoff

Dus wil jij ook als ZZP-er werken in de zorg, maar ondersteund worden in de rompslomp van het ondernemerschap? Voelen dat er iemand met je meedenkt? Als collega’s samenwerken?

Neem dan contact op met De HoffDame en focus je lekker op je werk als zorgprofessional, want daar ben je goed in!

Net zoals jouw werk maatwerk is, zijn onze afspraken dat ook. We komen dus graag met je in contact zodat we kunnen bespreken waar we jou verder mee kunnen helpen!

Lex Meima

Contact

De HoffDame
Lex Meima
Brouwerijstraat 27
NL4845CL Wagenberg
T: +31(0) 620 95 82 47
E: info@dehoffdame.nl

BIG 59003380030