Direct particuliere thuiszorg nodig?

Van ondersteuning bij de dagelijkse persoonlijke verzorging tot specialistische thuiszorg, als privé verpleegkundige biedt Marjon Hoff professionele en betrokken thuiszorg. Recht uit het hart.

Marjon Hoff is uw privé verpleegkundige

U kunt bij HoffZorg terecht voor:

  • Algemene thuiszorg
  • Thuiszorg bij dementie
  • 24 uurs palliatieve thuiszorg
  • 24 uurs terminale thuiszorg
  • Thuiszorg bij chronische ziekten zoals: hartfalen, ALS, MS en Duchenne

 

Thuiszorg met duidelijke meerwaarde en voordelen

Particuliere thuiszorg heeft veel voordelen boven de reguliere thuiszorg. Zo wordt er bij Hoffzorg Breda echt tijd voor u gemaakt, zodat we de zorg nog beter op uw wensen en behoeften af kunnen stemmen. Daarbij is het veel persoonlijker doordat u altijd dezelfde verpleegkundige – Marjon Hoff – heeft. De vertrouwensband die daardoor ontstaat is van ongelofelijke meerwaarde. 

 

Marjon Hoff als uw privé verpleegkundige

Marjon: “Als uw verpleegkundige pas ik me aan aan uw levensstijl. Dat vergt een flexibele instelling en creativiteit, maar dat maakt het beroep privé verpleegkundige ook meteen zo ontzettend mooi, dat ik echt nooit meer anders wil. Ik heb ruim 32 jaar verpleegkundige ervaring in de zorg en houd middels workshops, cursussen en opleidingen mijn kennis fris en up-to-date.”

Heeft u behoefte aan een betrouwbare en betrokken thuishulp? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik help u graag!

Aanhef

6 + 9 =

…Marjon Hoff is twee jaar bij ons in huis geweest voor de 24-uurs verpleging van mijn partner, dat hebben wij als zeer prettig en vertrouwd ervaren. Marjon is een uiterst bekwame, zorgzame en all-round verpleegkundige met een hele warme en open persoonlijkheid.  Voor mijn partner, mijzelf, maar ook voor onze kinderen is zij van onschatbare waarde gebleken…

J.A. Tchoukanova

Voormalig werkgever

… Marjon Hoff is een zeer betrouwbare en ervaren verpleegkundige, een collega waar ik met veel plezier mee heb samengewerkt en zeer waardeer voor haar inzet in de afgelopen jaren.

W.A.J. Bruggeling

Cardioloog, Amphia ziekenhuis Breda / Oosterhout