Even voorstellen

Prive verpleegkundige Marjon Hoff

Toen ik klein was wist ik al dat ik zuster wilde worden en inmiddels een aantal decennia later heb ik ruim 32 jaar verpleegkundige ervaring in de zorg.

Al in 1988 rondde ik mijn opleiding ‘Verpleegkundige A’ af. Vanaf dat moment tot aan nu, heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd. Van cardiologie, tot zorgmanagement en traumabegeleiding tot op hbo-niveau. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in verschillende ziekenhuizen in de regio, zowel in een uitvoerende rol als verpleegster, als in een coachende rol voor collega’s en studenten.

Persoonlijke aandacht in de zorg?

Door het snijden in het zorgbudget en de hierdoor ontstane tijdsdruk bij zorginstellingen, is echte persoonlijke aandacht tegenwoordig helaas eerder uitzondering dan regel. Dit tot een punt dat ik niets anders kon doen dan zeggen; ‘STOP!’. Door alle bureaucratische rompslomp en de daaruit opgelegde regelgeving, staan de dagelijkse werkzaamheden van een verpleegkundige, inmiddels zo ver van mijn eigen waarden en normen, dat ik me er niet langer aan wil conformeren.

Van verpleegkundige naar privé verpleegkundige

Het was dus hoog tijd om in actie te komen en mijn professionele zorgroer eens flink om te gooien. En dat bleek een goede keuze. Een keuze die ertoe geleid heeft, dat ik vandaag de dag niet meer structureel werkzaam ben binnen een ziekenhuis. Want sinds een aantal jaren bied ik mensen persoonlijke thuiszorg. Dit is thuiszorg op een manier zoals deze zorg ooit bedoeld is. Persoonlijk, kundig, met aandacht en respect.

Als prive verpleegkundige ben ik er voor u

Thuiszorg op maat. Professioneel. Met echte aandacht. Veilig en vertrouwd. In uw eigen huis. Indien nodig ook gewoon 24 uur per dag. Maar wel altijd volledig afgestemd op de zorgbehoeften en levensstijl van u als cliënt.

Vindt u dat uzelf, of een van uw naasten, meer verdient dan slechts een paar momenten per dag of per week? Trek dan aan de bel. Ik, privé verpleegkundige Marjon Hoff, maak me namelijk sterk voor echte zorg. Voor u en de mensen om u heen.

…Marjon Hoff is een zeer betrouwbare en ervaren verpleegkundige, een collega waar ik met veel plezier mee heb samengewerkt en zeer waardeer voor haar inzet in de afgelopen jaren.
W.A.J. Bruggeling

cardioloog, Amphiaziekenhuis Breda/ Oosterhout