Wat Marjon aanbiedt

Thuiszorg & thuishulp in Breda

Het onderscheidende vermogen van HoffZorg Breda zit hem in de combinatie van mijn persoonlijkheid en mijn jarenlange ervaring in de zorg. Want reguliere thuiszorg kunt u tenslotte overal krijgen. Maar mijn cliënten zijn juist op zoek naar dat beetje extra wanneer het gaat om:

Algemene thuiszorg/hulp

Dagelijkse persoonlijke verzorging

Specialistische thuiszorg

Thuiszorg bij dementie

24 uurs palliatieve thuiszorg

24 uurs terminale thuiszorg

Thuiszorg bij chronische ziekten zoals:

  • Hartfalen
  • ALS
  • MS

Advies & ondersteuning mantelzorgers

Adviseren mantelzorgers

Ondersteunen mantelzorgers

Thuiszorg met duidelijke meerwaarde & voordelen

HoffZorg Breda betekent professioneel, oprecht en betrokken thuiszorg. Hierbij kunt u volledig vertrouwen op mij als mens, maar ook als verpleegkundige. Daarom wil ik beide hieronder nog even kort voor u aanstippen zodat de keuze; thuiszorg, of thuiszorg van mij als privé verpleegkundige, waarschijnlijk meteen gemaakt is.

…Marjon Hoff is een zeer betrouwbare en ervaren verpleegkundige, een collega waar ik met veel plezier mee heb samengewerkt en zeer waardeer voor haar inzet in de afgelopen jaren.
W.A.J. Bruggeling

cardioloog, Amphiaziekenhuis Breda/ Oosterhout

… Zij is zeer tactvol , empathisch en is in haar werk zeer kordaat, accuraat en punctueel…
…Haar vasthoudendheid, daadkracht en het goed kunnen luisteren, stelt haar in staat om vele zaken tot een goed einde te brengen…
Christ Havermans

Leidinggevende cardiologie, Amphia ziekenhuis

Marjon Hoff als mens

Thuiszorg is een bijzonder persoonlijke aangelegenheid. Een ‘onbekend persoon’ wordt plotsklaps met u en uw privé verweven. Wanneer het wenselijk is dat dit op een aangename manier gebeurt, zijn geduld en vertrouwen ontzettend belangrijk. In de thuiszorg bestaan de zorgteams tegenwoordig uit meerdere personen. Dit betekent helaas ook dat er steeds een ander gezicht bij u op de stoep staat. Deze personen zijn ongetwijfeld allemaal erg kundig en gepassioneerd over hun vak. Maar door de strakke planningen is er naast de afgesproken zorgmomenten geen tijd voor u als klant, waardoor het vaak aan geduld en vertrouwen ontbreekt.

Bij HoffZorg Breda is dit duidelijk anders. Ik maak tijd voor u en wil u graag leren kennen. Pas dan zie ik hoe ik uw zorg nog beter op u af kan stemmen. Doordat we tijd met elkaar doorbrengen leert u mij ook kennen. Hiermee ontstaat er vertrouwen. Vertrouwen dat wanneer u mij nodig heeft ik er voor u ben. Bij u thuis, maar ook telefonisch. Met raad, daad en een luisterend oor. Want zorg laat zich nou eenmaal niet vangen op vaste momenten op een dag of in een week. Iedere cliënt heeft zijn eigen levensstijl en ik pas me aan aan die van u, in plaats van andersom. En ja, dat vergt inderdaad een flexibele instelling en creativiteit. Maar dat maakt het beroep privé verpleegkundige ook meteen zo ontzettend mooi, dat ik echt nooit meer anders wil.

Marjon Hoff als privé verpleegkundige

Maar naast een empathisch mens ben ik ook een gedreven en ervaren hbo opgeleide zorgverlener. Middels workshops, cursussen en opleidingen houd ik mijn kennis fris en up-to-date. Ik ben dan ook bevoegd en bekwaam om alle voorkomende verpleegkundige handelingen te verrichten. Dit fysiek, sociaal en psychologisch.